Началото на март месец не спира да ни вдъхновява и да кара въображението ни да работи на пълни обороти. Първо Баба Марта, и червено-бялата колекция от сладки бутикови мартенички, които изработихме с много любов и радост за нашите клиенти и фенове, последвана от трите разлюлени вълни на българския трикольор, а сега и предстоящият 8 март-един емблематичен и световноизвестен празник, превърнал се в част от културата на много страни.


И понеже по традиция на любимите, важните и скъпи нам жени на 8 март се подаряват цветя, ние решихме да придадем сладка пикантност на традициите и създадохме специална серия от бутикови капкейкове, които няма да бъдат повторени отново. И трите модела са обединени от това, че са с флорални нотки, защото макар и крайно бодливи понякога, ние сме убедени, че ВСИЧКИ жени по природа всъщност са цветя. А тъй като царството на цветята изобилства от видове с различен аромат, визия, та дори и нрав, трите модела, които изработихме ексклузивно за вас са и много различни. Те носят и обединяват в себе си както нежността и феерията, така и присъщите на женската природа дързост, жар и спонтанност.
Помислили сме за всички – за смелите, решителните и амбициозните жени. Онези, които имат цели и покоряват върхове в живота си с лекота и устременост. За нежните и невинни създания, крехки и лесно раними като цветята, за майките с тяхната неизменна закриляща любов и стоицизъм и за жената,която е винаги до нас и ни озарява с любовта си, приютява с топлите грижи,вдъхва ни кураж и увереност.


Какво би подхождало най-много на любимите жени до вас вие сами ще изберете най-добре, а ние с безкрайно удоволствие ще бъдем вашите верни посланици в този специален ден.

Поръчайте кексчета за 8 март.