За Кети и екипа ѝ от сръчни помагачи май е специален месец пълен с чудеса и вдъхновение. Именно през май улиците на България се изпълват с благоухание от цъфналите навсякъде рози и люляк, а слънцето което сме чакали цяла зима, започва да грее все по-ярко и силно, придобивайки онази типична за лятото дързост, която кара всички ни да мечтаем често и неумолимо за дълго бягство сред природата.


Май е месецът в който с безкрайна любов и желание започваме да печем и декорираме кейкчета не само за рожденици и именици, но и за абитуриенти, и разбира се млади влюбени двойки, на които предстои да се врекат във вечна любов пред семейство, приятели и близки.
Този май, Кети и верните ѝ помощник-декоратори насочиха мечтите, въображението и творческата си мисъл именно към младоженците, и създадоха нови и единствени по рода си в България бутикови кейкчета с уникален сватбен мотив. Дантелените капкейкове са не просто изключително нежни, фини и различни от всичко което сте виждали досега, а имат магическата сила да превърнат като с вълшебна пръчица сватбеният ви ден в нещо истински приказно, незабравимо и специално.


Създавани по поръчка, и винаги фокусирани върху индивидуалните изисквания на клиента, дантелените кейкчета за сватба, могат да бъдат съобразени с цветовете на вашето тържество.
Изработихме първите 120 кейкчета от новата серия с усмивки на уста и нестихваща любов към това, което правим и новото си творение! Нека сватбен сезон 2013 е толкова красив, сладък и вдъхновяващ за всички, на които предстои онова заветно ‘‘Да!‘‘, колкото е за нашия неуморен екип начело с Кети.

Вижте повече тук – сватбени кексчета